BeGood
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

BeGood AS er en 100% norsk nettbutikk. Vårt fokus er å tilby ekstrautstyr til Tesla og andre elbiler.
Vi satser på produkter som øker din kjøreglede og gjør livet med bil litt enklere og mer behagelig for deg selv og dine passasjerer.

Vi følger nysgjerrig med på alt som skjer i bilverdenen, og prøver hele tiden å utvikle oss, være i forkant, og tilby smart tilbehør av meget god kvalitet. 

BeGood vil gjerne være litt annerledes enn alle andre, derfor ønsker vi en god og nær forbindelse med våre kunder.
Du vil enkelt komme i kontakt med oss via e-post, tlf, eller chat, og vi svarer deg raskt. Her er det ingen telefonkø eller høye murer, fordi kundeservice er superviktig for oss.

Vårt hovedkontor og lager befinner seg på Skui i Bærum, kun 5 min fra Sandvika og 15 min fra Oslo. De fleste av våre bestillinger sendes herfra. Varer kan også hentes på vårt Pick Up Point. 

Siden BeGood AS er en norsk nettbutikk, påløper det ingen ekstra utgifter når du handler hos oss (som toll og moms som du ofte må betale ved mottak av pakker bestilt fra utlandet).
Vi håper du kan kose deg med nettsiden vår, gå på oppdagelsesferd, og se om du finner noe spennende til deg og din bil. 😊

Vi er et forholdsvis ungt firma som har hatt en rivende utvikling, og nå har vi bygget et fint lite team som skal ivareta alle sider ved driften. 

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss!
 


 

Trykk ENTER for å søke